Ønsker du økt kunnskap, engasjement og praktiske råd?
Har arbeidsplassen en ildsjel, men som trenger flere med på laget?
Jeg har troen på at vi har en sterkere gjennomføringskraft om vi er flere som vet "hvorfor".
Gjennom mine kurs og workshops ønsker jeg å få flere engasjert, og som dermed ser viktigheten av kosthold og næringsrike måltider.
Hvordan kan det gjennomføres?
Her er mulighetene uendelige, både i forhold til tema og gjennomføring. Det viktigste er at innhold tar utgangspunkt i hva som er målet for veien videre.
Et eksempel er en kursøkt eller kursrekke hvor vi evaluerer dagens situasjon og hvordan vi kan skape endring.
Med workshops er det personalet som bidrar med innhold, refleksjon og gode samtaler.
Min rolle blir å formidle kunnskap, dele erfaring, veilede underveis, og dermed vise vei for å kunne ta gode valg i dagens matomgivelser.
Kurs og workshops kan for eksempel være en del av en planleggingsdag eller på et personalmøte/foreldremøte.
På matkurs og praktiske workshops lager vi mat sammen, og ser på løsninger på hvordan dette videre kan implementeres i nåværende rammer.
hva er inkludert?
God dialog i forkant
Kurs/workshops tilpasset tema og målgruppe
Hefte med 5 sunne og næringsrike oppskrifter
PRIS:
Vil variere etter behov/rammer. Send en forespørsel, så tar vi det derfra
Inspirasjon til tema:
Restemat og mindre matsvinn
Sunne og enkle oppskrifter - til mange
Hvordan få hele personalgruppen engasjert i mat og måltider
Rammeplanen og nasjonalfaglig retningslinjer
Helsefremmende arbeid og sosiale forskjeller
Hva er et næringsrikt kosthold for barn/unge
ja takk, begge deler?
Jeg tror veien til suksess når det kommer til endring handler om
å ha tilstrekkelig kompetanse om både HVORFOR og HVORDAN.
Kombinasjon teoretisk kurs og praktisk kurs kan nettopp derfor
være løsningen for å finne en varig løsning til dagens utfordring
rundt mat og helse.
Kom med innspill og ønsker!
Fyll ut kontaktskjemaet eller send e-post til post@matkompasset.no